Hitta en återförsäljare av glaspaneler

Här nedan har vi listat återförsäljare av olika sorters glaspaneler, både online och i fysisk butik. Du får information som är bra att veta inför ditt köp som t.ex. sortiment, priser och andra tips. Hoppas att du hittar en återförsäljare som passar dina behov!

Återförsäljare i butik & online

Glaspanel - IKEA

Hos Ikea hittar du ett sortiment av väggpaneler och stänkskydd. Förutom glaspaneler så har de även paneler i laminat och Quartz. Du kan välja bland olika färger och anpassa storlekarna utefter den ytan som du ska täcka, då alla deras paneler är måttbeställningsvaror. Priserna på panelerna skiljer sig beroende på material, men du betalar per kvadratmeter. Fördelen med IKEA är att du både kan beställa online och i butik när du ska köpa glaspaneler.

Till IKEA

Glaspanelelement - Biltema

Om du är ute efter glaspanelelement så finns det hos Biltema. Där hittar du olika varianter och storlekar både i butik och online. Glaspanelelement är inga beställningsvaror och kan med fördel köpas och hämtas direkt, om varan finns i butik vill säga. Priserna på glaspanelelementen hos Biltema ligger mellan 600-1200kr. Flera av produkterna har även en elektronisk termostat och inbyggd wifi, vilket förenklar användandet.

Till Biltema

Glasnet.nu

Glasnet.nu är en onlinebutik som är specialiserade på glasmästeri. De har ett stort sortiment inom glas och erbjuder även specifikt glaspaneler till kök i olika utföranden. Du kan välja bland härdat glas, lacobel glas, och extra klart glas. Genom att fylla i de mått du är ute efter så kan du enkelt skicka en offert till dem. Vill du ha en tapet eller ett print bakom glaspanelen så löser dem det också. På deras hemsida kan du även se bilder på tidigare utföranden.

Till Glasnet.nu

Glasgiganten.se

Glasgiganten.se är en onlinebutik som levererar bygg-och inredningsglas till privatpersoner och företag runt om i Sverige. De har ett brett sortiment av just glaspaneler och stänkskydd för både kök, badrum och tvättstugor. Du kan välja bland olika glastyper som t.ex. lackat glas, härdat glas, frostat och tonat glas. Priset på glaspanelerna är per kvadratmeter och för att vara extra säker inför ditt köp kan du även läsa recensioner från tidigare köpare.

Till Glasgiganten.se

Vidaxl.se

Hos Vidaxl.se hittar du glaspaneler i färdiga mått, just för att du enkelt ska kunna anpassa de till mindre ytor. Glaspanelerna är därför perfekta att använda som stänkskydd bakom ett handfat, diskho, spis, tvättmaskin eller annat. Glaspanelerna som de säljer är tillverkade av härdat glas, vilket betyder att de klarar värme bra och är väldigt reptåliga. Du kan välja bland både svarta, vita och genomskinliga glaspaneler och priserna är mellan 600-1300kr.

Till Vidaxl.se

Ta hjälp av
inedningsexperter

Många kan ha svårt att veta hur de ska omsätta sina inredningsdrömmar till verklighet. Det är inte alltid lätt att visualisera hur ens hem kan och ska se ut, därför kan det vara skönt att ta hjälp av inredningsexperter.

Vi vill därför tipsa dig som har just detta problem att ta hjälp av Ballingslöv-Länna eller HTH Kristianstad. De är experter inom köksinredning och kan hjälpa dig med allt från planering och idé till montering. Har du t.ex. en dröm om glaspaneler i ditt kök, men vet inte hur du ska kombinera dem med annan inredning? Då hjälper de dig med det!